Faydalı Bilgiler

Baby Face Lazer İle Derinlemesine Güzellik

Baby Face Lazer teknolojisi FDA onaylı olup 1927NM Thulium lazer teknolojisine sahip bir cilt yenileme uygulamasıdır. Bu uygulama ile kişide 100 mikron çağında kanallar açılmakta ve buradan kişiye özel olarak yapılan karışımlar verilerek cildin derinlemesine ulaşması sağlanmaktadır. Bu sayede hem lazer etkisi hem de bu kullanılan antiaging, antioksidan ürünlerden fayda sağlamış olacaksınız.

Baby Face Lazer Özelliği Nedir?

Baby Face Lazer ile toplamda 10 dakika gibi kısa bir sürede tedavi olabilirsiniz. Bunun yanı sıra işlem sırasında herhangi bir ağrı olmaz. Bu sebeple bir anestezi ürününe de ihtiyaç duymazsınız. Yapılan uygulama sonrası sizler normal hayatınıza hemen geri dönebilirsiniz. Kısa süreli bir kızarıklık olsa da çok kısa sürede yok oluyor olacak. Baby Face Lazer sayesinde cilt içten dışa bir iyileşene ve yenileme çalışması başlatıyor olacak.

Nasıl Uygulanıyor?

Baby Face Lazer için ilk olarak hekim muayene edecek ve onun için özel olarak tedaviyi başlatıyor olacaktır. İlk olarak cilde lazer sayesinde mikro kanallar acıkıyor ve bu kanallardan hazırlana karışım cilde yediriliyor. Daha sonrasında özel bir krem ve maske uygulaması yapılıyor. Bu işlemden sonra ise seansınız sona eriyor.Baby Face Lazer Hangi rahatsızlıklar için yapılabilir

Baby Face Lazer Hangi Rahatsızlıklar İçin Yapılabilir

Öncelikle derinlemesine bir cilt bakımı ve yenilemesi için tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra pigment azalmaların da, leke tedavisinde, kırışıklıkları azaltmada, Solar lentigoda, boyun ve dekolte gençleştirmede rahatlıkla tercih edilebilir.

Uygulama ortalama 2 hafta ara ile yapılır ve doktor kişiye göre 3 ta da 4 seans önerisi yapabilir. Bu işlemlerin sonucunda alacağınız başarı sizi oldukça tatmin edecektir. Uygulama yılın her mevsiminde ve her cilt tipi için uygun bir tekniktir.

Kişiye Özel Tedavi

Baby Face Lazer uygulamasının en güzel yanı kişiye özel bir tedavi yöntemi olmasından kaynaklanıyor. Kişinin ihtiyacına yönelik özel karışımlar ve serumlar hazırlanıyor. Bu da sıradan bir tedavinin çok dışına çıkıyor. Bu sebeple aldığınız sonuçlarda bu orantı ile oldukça yüz güldürücü sonuçlara neden oluyor.  Hem cildinizde yenilenme ve ışıl ışıl parlaklık olacak hem de birçok sorunu ortadan kaldırmış olacaksınız.Baby Face Lazer Bakımlarınızı ihmal etmeyiniz

Baby Face Lazer Bakımlarınızı İhmal Etmeyiniz

Özellikle 30 yaş sonrası cilt sizlere birçok sinyali görünür şekilde vermeye başlar. Cildiniz için ne kadar erken önlem alır ve müdahale ederseniz başarılı sonuçları da o denli daha etkili ve hızlı görürsünüz. Bu sebeple Baby Face Lazer için de erteleme yapmadan gerek görüldüğü taktirde uygulatabilirsiniz. Doktorunuza gidip genel bir muayene olduğunuzda doktorunuz sizin cilt için gereksinimlerimizi araştıracak ve buna göre bir tedavi süreci çıkarıyor olacaktır. Oldukça uygun maliyetler ile oldukça etkili sonuçlar almak için daha fazla beklemenize gerek yok. Baby Face Lazer uygulaması yapılan birçok noktada başarılı sonuçları almak için başvuru yapabilirsiniz. Merak ettiklerinizi ve aklınıza takılanları ise doktorunuz ile birebir konuşarak görüşebilirsiniz.

Her yapılan seans sonrası etkileri görmeye başlıyor olacaksınız. Sürekli olarak kontrolde kalarak cildinizin gereksinimin olduğu zamanları da yine belirleyebilirsiniz. Hem daha bakımlı, hem daha genç olmak artık çok kolay. Bu yolda size büyük yardımcı olacak olan Baby Face Lazer ile bebek gibi bir cilde sahip olmak hayal değil. Hem kadın hem de erkekler yararlanabilir. Herhangi bir yaş sınırlaması da bulunmuyor. Cildiniz için gerek görüldüğünde böyle bir uygulamaya dahil olabilirsiniz. Herhangi bir yan etkisi yoktur ve oldukça etkili sonuçlar ile memnuniyetinizi belirtiyor olacaksınız.

konya medyum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir