Faydalı Bilgiler

Babynest


Babynest Nedir?

Katıldığı her eve neşe, umut ve heyecan katan bebeklerimizin, ilk aylarında vücut gelişimini henüz tam olarak tamamlamamış olmaları sebebi ile doğru ve sağlıklı yaşam koşullarında ihtiyaçlarını karşılamamış çok önemlidir. Bebekler ilk aylarında günde ortalama 20 saatlik bir uyku saatine sahiptir. Bu şekilde günün neredeyse uyuyan bebeğimiz için bu dönemde uyku ortamını konforlu bir şekilde sağlamamız, bebeğimizin en temel ihtiyaçlarından birisidir. Babynest bunu sağlayabilmeniz de size en fazla yardımcı olan ürün konumunda bulunuyor. Sadece bebeğinizin rahat, güvenli ve hijyenik bir şekilde uyuyabilmesi için tasarlanmış bir üründür.

Neden Babynest Kullanılmalı?

Amerikan Pediatri Derneği tarafından yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen verilere göre bebek ölümlerinde SIDS yani ani bebek ölümü sendromu ve sonrasında uyku sırasındaki kazalar en önemli nedenler arasında ilk sırada yer alıyor. Bu verilere karşın yeni doğan bebekler için doğru uyku koşullarının sağlanmasıyla bu tip olasılıkları neredeyse ortadan kaldırabilmemiz ise mümkündür. Bu olasılıkların düşürülebilmesi amacı ile bebeklerin sırt üstü yatırılması, bebeğin dağınık olmayan bir beşikte, gergin bir çarşafta yatırılması, yorgan tipi yumuşak zeminlerden mutlaka kaçınılması gerekmektedir. Çünkü bebeğinizin güvenli ve iyi bir uyku kriterine sahip olabilmesi için sert bir zeminde uyutulması gerekir.

Babynest müslin kumaş yapısı ile bebeğinizin uygun olan sertlikteki bir zemin üzerinde yatar. Ayrıca yumuşak kenarları ile hem güvende olmaları sağlanabilir. Babynest’ in tüm malzemeleri sertifikalı ve onaylı olduğundan son derece gönül rahatlığı ile bir kullanım sağlar. En ucuz Babynest modelleriyle birlikte artık bütçenizi sarsmadan, ekonomik bir şekilde satın alım gerçekleştirebilirsiniz.müslin kumaş nedir

Müslin Kumaş Nedir?

Son dönemlerde bebekler için ebeveynler arasında oldukça popüler bir hale gelen müslin nedir bebeklere sağladığı avantajlar neler gibi sorular doğal olarak merak ediliyor. En eski dokuma kumaş türlerinden birisi olan müslin hem nefes alabilen bir kumaş türü olması hem de yüksek emicilik özelliği ile bebeklerin rahat bir uyku uyuyabilmelerine yardımcı olur. Bebeklerin ciltlerinde tahrişe neden olmayarak, rahat bir uyku uyuyabilmesine yardımcı olur.

Babynest Modelleri

Bebeğiniz için özel olarak geliştirilmiş olan Babynest modelleri ile son derece güvenli bir uyku ortamını bebeğiniz için oluşturabilirsiniz. Günümüzde dünya genelinde doğum servislerinde ve prematüre servislerinde de kullanılan Babynest setlerinde erkek ve kız bebekler için farklı tasarım seçenekleri sunuluyor. Çift taraflı ve kulaklı model seçeneklerinin yanı sıra renk ve desen çeşitliliği ile bebeğiniz için farklı seçenekler sunuluyor. Aynı zamanda da Babynest Lüx Serisi ve BabyNest sports olarak iki farklı kategoride satışları gerçekleştirilir. Bebeğinizin cinsiyetine göre en güvenilir, en hijyenik ve portatif uyku setini kolay bir şekilde seçerek, siparişini verebilirsiniz. Hızlı ve güvenilir kargo hizmetleri ile 3 gün içerisinde kolayca teslim alabilirsiniz.

Microsoft Project 2016 Satın Al

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir