Faydalı Bilgiler

Göz Altı Dolgu ve Zeltiq Uygulaması

Özellikle yaşlanma belirtisi ve yüzdeki oluşan deformasyonlar 30’lu yaşlar ile birlikte gelmeye başlıyor. Zaman geçtikçe cilt kurumaya ve kırışmaya başlar. Özellikle de ilk belirtileri göz çevresinde vermeye başlarlar. Göz çevresinde kırışıklık en çok sık rastlanan durumlardan biridir. Bunu engellemek için cildinize gerekli olan mineralleri vermek gerekir. Bunu yanı sıra ise göz altı dolgusu ile çok daha bakımlı ve güzel göz çevresine ulaşabilirsiniz.

Işık Dolgu Uygulaması Nedir?

Işık dolgu uygulaması da göz altı dolgusu olarak kullanılıyor. Oldukça zengin bir içerikten oluşan dolgu ile cildin yapılanması yeniden kazandırılıyor ve cilt hem nemini, hem elastikiyetini tekrar kazanması için çalışmalar yapılıyor. Özellikle göz altında çukur oluşmuş kişiler için harika sonuçlar saplıyor olacaktır. Bunu yanı sıra var olan halkalar ve morluklarda da etkili sonuçlar vermeye devam ediyor olacak. Göz altı dolgu uygulaması ortalama olarak 1 yıl başarı le devam etmektedir. Hatta birçok hasta bir yıl sonra bile yine olumlu sonuçların devam ettiğini ekliyor.Işık dolgu uygulaması nedirÖzellikle sizi yorgun ve daha yaşlı görünmenize neden olan göz altı bölgeniz için büyük kurtarıcı olan göz altı dolgusu en fazla talep gören estetik müdahalelerden biridir. Acısız ve ağrısız olmadı ayrı bir tercih nedeni iken, uzman isimlerde yaptırmanız ise sizlere büyük bir başarı sağlıyor olacak özellikle konu dolgu olunca doktorunuzun uzmanlığına mutlak bakınız. Merdiven altı gibi yerler ile çalışmak size büyük sorunlar yaratabilir. Doktor Mustafa Karataş ile korkmadan, endişe etmeden tüm uygulamalar için hizmet alabilirsiniz. Birebir görüşmenizde zaten kendiniz de doktora güvenin ne olduğunu anlayabileceksiniz.

Zeltiq İle Bölgesel Zayıflayın

Bir diğer en önemli sorunlardan biri de kişilerin şikayetçi olduğu bölgesel yağlanmadır. Özellikle kişi ideal kilosunda olsa bile yine de bazı bölgeleri için yağlanma şikayeti olabiliyor. Bu gibi durumlarda da Zeltiq uygulaması devreye girecek ve yağlarınızı parçalayarak sizleri daha orantılı bir vücut ölçüsüne ulaştırıyor olacaktır.

Hangi Bölgeler İçin Uygulanıyor?

Zeltiq uygulaması kişinde bacak, kol, bel ve karın, göbek kısmı için odlukça yoğun bir şekilde talep ediliyor. Burada bulunan fazlalık yağın 20 ile 30 oranında yok olmasını sağlıyor. Yani bu yöntem bir zayıflama tekniği değil daha ölçülü bir forma kavuşma yöntemidir. Uygulamada herhangi bir cerrahi adım uygulanmıyor. Gayet normal bir şekilde acı duymadan ve iyileşme süresi olmadan uygulamayı yaptırabilirsiniz.

Neden Yaptırmalıyım?

Zeltiq uygulamasını neden yaptırmalıyım? Bu soru aslında çok fazla yer kaplıyor. Tüm dünyada uygulanmış ve ülkemizde de birçok kişinin, özellikle de ünlülerin yaptığı FDA onaylı bir sistem olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Liposuction gibi cerrahi operasyona gerek kalmadan bölgesel olarak fazlalıksızlarınızdan kurtulmayı başarırsınız. Özellikle ameliyatlardan korkanlar için harika bir teknoloji diyebiliriz. Korku duymadan istediğiniz ölçüye kavuşmak çok daha keyifli olacak.Zeltiq Uygulaması Nasıl Yapılıyor

Zeltiq Uygulaması Nasıl Yapılıyor?

Zeltiq uygulaması ortalama yarım saat kadar sürüyor ve en güzel yani ise tek bir seansın yeterli oluşu oluyor. Yani sürekli gidip gelmek zorunda kalmıyorsunuz. İşlem sırasında herhangi bir ağrı ya da sızı duymazsınız. Bu sebeple son derece de kaliteli ve konforlu bir şekilde uygulamaya dahil olursunuz.

İşlemden sonra herhangi bir diyet ya da ekstra spor yapmanız gerekmez. Sizler günlük dengeli ve sağlıklı beslenmenize devam edebilirsiniz. Yağlar kalıcı olarak yok ediliyor ama bunu devam ettirmek ise size kalıyor. Abartıdan uzak ve sağlıklı beslenerek sonuçları her daim koruyabilirsiniz.

eskişehir medyum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir