Faydalı Bilgiler

Hydrafacial & Botoks Mersin

Artık cilt yenilemek için Mersin’de en iyi olanaklar sizi bekliyor. Hydrafacial Mersin kliniğinde cildiniz yeterli alamadığı nemi alarak cildiniz derinlemesine bir bakıma giriyor olacak. Üstelik bu teknik şu anda hem ülkemizde hem de birçok ülkede ilgi gören ve çok sık yapılan işlemlerden biridir. Bu sayede hem cildiniz ışıltı kazanacak hem de var olan ölü hücrelerden, noktalardan arınmış olacaktır. Sadece bunlar ile de sınırlı değil. Hydrafacial Mersin’de uygulana bu uygulama ile hem leke tedavisinde, hem sivilce tedavisinde de oldukça başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Aynı zamanda gözenekleri ile ilgili sorun yaşayanlarda kliniğin kapısını çalabilir. Hydrafacial Mersin kliğinde yapılacak işlem ile cildiniz adeta canlanacak ve kendini hemen belli edecektir. Cilde uygun kullanılan serumlar sayesinde cilt çok detaylı bir bakıma girmiş olacaktır.

Hydrafacial Nasıl Uygulanıyor?

Hydrafacial Mersin kliniğinde hem erkek hem de kadınlar hizmet alabiliyor. Yaptıracağınız ilk seansta bile etkileri çok fazla görebileceksiniz. Çok daha etkili sonuç almak için bir hafta ara ile toplamda kişiye göre değişen 4 ya da 6 seans arasında hizmet almaya devam edebilirsiniz. Sonrasında ise bu var olan temizliği ve canlılığı devam ettirmek için ayda bir kez Hydrafacial yaptırmanız önerilecektir. Unutmayın ki cildiniz için aldığınız o yüklü miktarlarda ki kremler istediğiniz sonuçları vermekte zorlanıyorlar. Oysa artık Hydrafacial ile cildiniz için en kapsamlı bakımı ve tedaviyi yaptırmış olacaksınız.

Vakumlu başlığı sayesinde var olan ölü hücre ve siyah noktalarda temizlenmektedir. İşlem sonrası bir gün yüzünüzü yıkamamanız istenecek. Bu sebeple banyo yaparak gitmeniz daha iyi olur. Aynı zamanda yine bir gün boyunca makyaj yapmakta ve farklı kremler kullanmaktan da çekinmelisiniz. Bunların haricinde dilediğiniz gibi sosyal hayatınıza geri dönebilirsiniz. Herhangi bir ağrı ya da sızı olmayacaktır.Mersin’de botox imkanı

Mersin’de Botox İmkanı

Mersinde artık en ihtiyacınız olan Botox hizmetleri de sizlere güvenilir adreste sunulmaya başlandı. Botoks Mersin Karakucak Klinik ile sizlere sunuluyor. Yüzünüzde var olan ince çizgileri azaltarak sonuç veren botoks bugün en çok yapılan yüz germe operasyonlarından biridir. Ameliyata gerek kalmadan uygulana bu teknik izlere ortalama 4 ile 6 ay arası başarı oranı sağlıyor olacak. Sonrasında dilerseniz devam ettirerek her daim başarılı bir görüntü sonucu amaya devam edebilirsiniz.

Botoks Mersin kliniğinde işlemler oldukça kısa sürüyor. Ortalama 15 dakika içinde işlemi sonlandırabilirsiniz. İşlem öncesi herhangi bir ağrı duymamanız için 20 dakika öncesinden bir lokal anestezi krem sürülüyor ve işlem konfor içinde yapılıyor. İlk etkili sonuçlar için birkaç gün beklemeniz gerekecek. Sonrasında ise başarılı sonucu hem siz hem de çevrenizde ki herkes fark edebilir. Botoks Mersin kliniğinde hastanın ihtiyacı kadar ve gerekli olan bölgelere botoks uygulaması yapılacağı için, oldukça doğal sonuçlar ortaya çıkıyor olacak. Sizler de abartı sonuçlar ile karşılaşmak istemiyor ve güzelleşeyim derken daha kötü bir hala almak istemiyorsanız bu işi sadece uzmanlarına yaptırmayı unutmayınız.

Botoks Ücretleri

Botoks Mersin kliniğinde botoks ücretleri oldukça ekonomik bir ücret ile sunuluyor. Yani ortalama yılda 2 kez rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Size gerekli olan Botox miktarı ayarlandıktan sonra doktorunuz sizlere fiyat hakkında da tam olarak bilgi verecektir. Artık karakucak Klinik ile güzelleşmek ve bakım hakkında tüm hizmetleri bulabileceksiniz. Yapmanız gereken kendinize vakit ayırmanız ve güzelliğiniz için doğru adresi seçmeniz olacak o kadar. Hem cilt bakımı, hem de botoks işlemi hem de birçok farklı estetik bakım uygulamalarını tek bir adreste bulabileceksiniz.

bursa medyum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir