GündemSağlıkSağlık Personelleri

Elnur Hüseynov “Hour of the Wolf” ile Eurovision’da

Geçtiğimiz Sezon Türkiye’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve birinci olan Azerbaycanlı yarışmacı Elnur Hüseynov, 60. Eurovision şarkı yarışmasında ülkesini temsil etmek için hazırlıklarını yapıyor. Elnur Hüseynov yarışmaya “Hour of the Wolf” adlı şarkı ile katılacak.

Eurovision yarışmasında iddialı isimlerden görülüyor. 10 Nisan Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde turne düzenleyecek. Sahne aldığı sürece parçalarını seslendirerek duyuracak.

21 Mayıs 2015 gecesi Viyana’daki yarı finale dahil olacak. Finali geçmesi ile 23 Mayıs 2015 tarihinde yarı finalde yarışmaya hak kazanacak.

O Ses Türkiye yarışmasında birinci olarak bitiren Elnur Hüseynow için Eurovision kapıları sonuna kadar açıldı. Şarkısı ile katılarak Azerbaycan’ı temsil edecek.

Azerbaycan’lı şarkıcı kısa zamanda ülkesinde zirveye yerleşti. Türkiye’ninde önemli noktalarına gelmesinden sonra kendisine karşı ilginin büyüdüğü görümektedir. Türkiye’den tam not alacağı şarkısı ve O Ses Türkiye yarışmasındaki performansı ile belli olmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir