GündemSağlıkSağlık Personelleri

O Davaya kadın hakime

Okuldan evine dönmek üzere minibüse korkunç bir cinayete giden Özgecan Aslan davası Haziran’da başlayacak. Davaya bakacak olan görevliler kadınlardan oluşacak. Görevli olan Hakime kadın olarak Türkiye’nin konuştuğu o davada sanığın ipini kadınlar çekecek.

Mersin’de evine gitmek için minibüse binen şoför tarafından hunharca öldürülen Özgecan Aslan’ın katil zanlılarını yargılayacak olanlar kadın olacak.

Okuldan çıktıktan sonra evine gitmek üzere minibüse bindi, şoför ve yanındakiler tarafından 13 Şubat tarihinde öldürülerek bir kenara atıldı. 2 gündür ortalıkta olmayan Özgecan Aslan’ın cesedi bulundu. Cumhuriyet Savcısı, katil zanlısı, babası ve arkadaşı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek için yaptı. Suçu gizlemek için delilleri ortadan kaldırmak amacı ile yargılanacak. Planlı ve cani bir şekilde öldürme sucundan yargılanacak. Mahkemede görev yapacak olan kadın hakimeler olacak. Yargılamada kadınların görev alması caninin ipini kendi elleri ile çekecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir