Gündem

Flakka Nedir? Zombi İlacı Öldürüyor

Dünya üzerinde hızla yayılmaya başlayan zombi ilacının kullanımı git gide artmakta. Flakka adı verilen uyuşturucu madde gençle arasında kullanımı yaygınlaşmakta. Herkes arasında yaygınlaşan bu ilacın yan etkileri insanları delirtiyor.

 

Flakka adındaki uyuşturucu madde kullanımı sonucunda insanları zombiye dönmesine neden oluyor. Yurtdışında kullanan kişiler üzerinde yapılan gözlemler sonucunda delirme belirtilerine rastlanıyor. Kullanıldığı zaman korkunç yüz görüntüsü ortaya çıkıyor. İnsanları zombiye dönüştüren ilaç olarak hızla yayıldı.

 

Flakka nedir?

Rusya menşeili uyuşturucu ilaç ilk defa Amerika’da ortaya çıktı. Brezilyada bir takım insanların kullanması sonucunda bilinçlerini kaybederek hareket ettikleri tespit edildi. Zombi gibi tavır sergileyerek davranışları kontrol edilemez hale geliyor.

 

Bonzai gibi öldürücü etkiye sahip. Flakka adındaki sentetik uyuşturucu kullanan kişileri delirttikten sonra öldürüyor. Beyinlerinde kalıcı hasarlara yol açan maddeden uzak durulması gerektiği belirtiliyor. Bu ilacın kullanımı sonucunda kişiler kendi elbiselerini yırtarak kendilerini parçalama istedikleri görülmektedir.

 

Kullanan kişilerde halüsinasyonlar görme, saldırganlık, vücutta güç artışı, bilinçsiz hareket etme, karar verme yeteneğini kaybetme, zombi gibi hareket etme durumları görülmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir