Gündem

Polonya Sağlık Bakanlığı “Tavşanlar Gibi” dedi

Times gazetesinin yaptığı haberde, Polonya Sağlık Bakanlığı nüfus düşüşüne engelleyerek arttırmak için hazırladığı eğitim videosunu yayınladı. Yeni evlenen çiftlere “tavşanlar gibi sevişin” mesajı iletildi.

 

Bakanlığın yayınladığı 30 saniyelik eğitim videosunda üremenin yönelik oldu. Tavşanların mutlu yaşamına değinen bakanlık onlar gibi mutlu olmak için insanlarında üremesi gerektiğini açıkladı. En az üç çocuk sahibi olan kişilerin geleceği de daha parlak.

Sağlık programının tavsiyesinde tavşanlar gibi rahat ve huzurlu yaşam sürdürmek için üremek gerektiğini belirtildi. Videoda anlatılanlara göre “anne ve baba olmak istiyorsanız, tavşanlar gibi yaşayın” diyor. Çiftler birbirleri ile zaman geçirerek üremeye yönelmeleri gerektiğini açıkladı. Polonya’nın nüfusunda gerileme olmasıyla yeni nüfus politikasında vatandaşların çocuk sahibi olmasını isteniyor. Anne baba olarak nüfusa katkıda bulunup geleceğin Polonya’sının parlak olması bekleniyor. Çocuk desteğinin arttırılması Polonya gündeminde.

 

Haberlerin medyada yer almasıyla sosyal medyanın gündeminde trend oldu. Twitter üzerinden Trend Topic olmasıyla tüm dünyada en çok konuşulanlar listesinde yer aldı.

coreldraw satın al

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir