Sağlık Personelleri

Bafra’da Hastaların Şikayetlerini Kaymakam dinledi

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, hafta sonu yaptığı devlet hastaneleri gezisinde başhekim ile görüştü. Hastanenin durumu ve geleceği konusundan bilgi aldı.

Acil bölümde yatan hasta ve yakınlarından geçmiş olsun dileklerini iletirken sohbet etti. Hastalar doktor azlığından dolayı şikayetçi olup kendileri ile yeterince ilgilenilmediklerini dile getirdiler. Kaymakam hizmetler konusunda yeterli olup olmadığı konusunda bilgi alarak gerekli olan çalışmaların yapılacağını belirtti. Hasta yakınları doktor ve personelden memnun ama sayıca yetersiz olması ilgilenecek kişilerin azlığından dert yandılar.

Sağlık personellerinin sıkıntıları dile getirilirken yapılacak olan yeniliklerde açıklandı. Doktorların Mayıs ayında yapılacak olan sağlık personeli ataması ile doktor azlığının giderilmesi beklenmektedir. Sağlıkçıların da bir an önce atamaları yaparak görev yerlerine gitmek istedikleri belirtiliyor.

Sağlık personelleri Sağlık Bakanı’nın atamaları Mayıs ayının ilk haftalarında yapmasını istedi. Atamalar sayesinde ihtiyaç olan hastanelerde sağlık sorunlarının önüne geçileceğini belirttiler. Binlerce sağlık personeli ihtiyacı olmasına rağmen rakamın düşürülmesi personelleri oldukça üzdü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir