Gündem

Saatlerin Anlamı

Saatlerin anlamı 2018 yılının en çok merak edilen konuları haline geldi. Sevgililer ilişkilerine dair ipuçlarını merak ederek saatlerin anlamını kontrol ediyor. Acaba o da beni seviyor mu? İlişkimiz nasıl olacak düşüncelerini ön plana çıkarmakta. Saatlerin anlamları sizin ve sevgilinizin arasındaki haberleri veriyor.

Batıl inançlardan sayılan saatlerin anlamı çocukluğunuzdan itibaren hayatınızda olmalı. Her saatin anlamları birbirine göre farklı değerler taşıyabilir. Eğlenceli ve çözmeyi sevdiğiniz saatler hayatınıza yön verecek. Her saatin birbirine göre değişik anlam ve manaya gelmesi sizi de değiştirebilir. Her yıl anlamları değişen saatler, belirli karşılıklara denk gelmektedir. İstediğiniz zaman saatlerin manalarını sevdiklerinizle paylaşarak, hislerinizi daha yoğun yaşayabilirsiniz.

 

Büyüklerimiz ne demiştir “Fala inanma falsız kalma!”. Bazıları çay içmeden duramazken, bazıları fal bakmadan duramaz. Her türlü kahveyi bayılarak içen ve hissedenler için Türk kahvesinin yeri başkadır.

 

Çift Saatlerin Anlamı

Her bir saatin anlamı olmayabilir. Saatlerin anlamı ve ters saatlerin anlamlarını okuyabilirsiniz. Saatler üst üste geldiği an bir mana taşır. Çift saatler 22:22 gibi saatlerin eşit olmaları gerekir.

 

Sevgililer birbirlerine karşı bağlılık hissederken saatlerin ne anlama geldiklerini bilirler. Eğlenceli bir aktivite haline gelen saatler her gün yüz binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor.

 

Ters Saatlerin Anlamı

Saatlerin anlamı bazen olumsuz değer taşıyabilir. Mars erkeği ve Venüs kızı olarak adlandırılan saatler cinsiyetinize göre ilişkinize yön verecektir. Saatlerin hesabını yapmadan rast geldiği zaman falınıza bakarsınız. Ters saatlerin anlamı 13:31 birbirlerini tamamlayan saatlerdir. Her saatin olmadığı günü gün içerisinde sadece birkaç kere rast gelirsiniz.

 

Her Saatlerin Anlamı Farklıdır

Saatler birbirlerine benzerlik gösterse dahi farklı anlamlar taşırlar. Ayrıca her yılın saatlerin anlamı da birbirlerine göre farklıdır. Gün 24 saatten oluşmasına rağmen rastlayacağınız saatler daha azdır. İlişkinize farklı boyuta taşırken saatlerin size ne söylediğini dikkate alırsınız. Bugün rast geldiğiniz saat yarın başka bir anlamı taşıyor da olabilir.

 

Saatlerin Anlamı Gerçek mi?

Her saatin anlamı gerçek değildir. Farklılık taşıdığı gibi anlamları da farklıdır. Rast geldiğiniz saat sizi memnun etmeyebilir de, içinizden geleni saydığınız anlarda olabilir. Her saatin anlamının farklı olmasından ve inancınıza bağlı olarak değişecektir. Kötü saat anlamlarını ciddiye almamanızı öneririz. Her saatin insan hayatında yeri olabilir ancak sonucunu kimse bilemez. Hislerinize güveniyorsanız saatlerin size söylediğini takip edebilirsiniz.

microsoft project 2019 satın al

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir