Gündem

Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayından 15 Temmuz Anısına Kampanya

15 Temmuz Şehirler ve Gaziler Anısına Sağlık Bakanlığı kan bağışında bulunmak için harekete geçti. 15 Temmuz darbe girişimini engellemek adına şehit ve gazi olanların anısına kan bağışı etkinliği düzenledi. İl Sağlık Müdürlerinin de katıldığı kan bağışında Kızılay’a destek verildi. İnsanların sokaklara çıkarak demokrasisine sahip çıkmak için canlarını verdiği bu zamanda kan bağışında bulunarak görevlerini yerine getirdiklerini bildirdi.

 

Zonguldak’ta sağlık personelleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adı altında Atatürk Devlet Hastanesi önünde Kızılay araçlarında kan bağışında bulundu. Kan bağışına katılan doktor ve hastane personeli 15 Temmuz’da birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

 

15 Temmuz 2016’da hain darbe girişimine karşı gazi ve şehitlerin anısına düzenlendi. İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, konuşmasında “Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, milletimizin karşı duruşu ve yüzlerce şehidimizin direnişi ile bertaraf edildi.” sözleriyle büyük ilgi topladı.

 

Konuşmasının ardından hastanenin önünde bulunan Kızılay kan bağışı otobüsünün etrafında çok sayıda sağlık personeli kan vermek için sıraya girdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir