Faydalı Bilgiler

Mate 20 Lite’nin Merak Edilen Özellikleri

En çok tercih edilen cep telefonu markalarından biri olan Huawei, ürettiği şık ve sade tasarıma sahip telefonları ile dikkat çekiyor. Özellikle Mate 20 Lite geniş ekranı ve yüksek performansı ile bir adım öne çıkarken, müşteriler bu telefonun özelliklerini merak ediyor. Sizin için cimri.com üzerinden Mate 20 Lite incelemesi yaptık. İşte Huawei Mate 20 Lite’nini merak edilen özellikleri…

Geniş Ekran ve IPS Teknolojisi

Dış görünüm olarak sade ve şık tasarıma sahip olan Huawei Mate 20 Lite 6.3 inç geniş bir ekrana sahiptir. IPS ekran teknolojisi ile Huawei Mate 20 Lite, renklerin dokusunu gerçeğe en uygun olarak ekrana yansıtır. Bu cihazda       1080×2340 megapiksel ekran çözünürlüğü mevcut olmakla beraber full hd kalitesinde görüntü sağlanır. Çerçevesiz tasarıma sahip olan Huawei Mate 20 Lite’ın dokunmatik kullanım alanı, ekran boyutu ile doğru orantılıdır. Genellikle kullanıcılar geniş ekran telefonda daha rahat video izleyebilir ve fotoğraflar üzerinde işlem yapabilir.

Hızlı Şarj Ederek Zaman Kazanan

Bazı durumlarda telefonu şarj etmeye fazla vakit olmayabilir. Hızlı şarj sayesinde Huawei Mate 20 Lite akıllı telefonu, birkaç dakika içinde şarj edebilirsiniz. Ayrıca telefon açıkken şarj dolum işlemi yapabilirsiniz. 3750 mAh gücünde batarya kapasitesine sahip olan cihazın şarj dolum süresi çok azdır. Huawei Mate 20’yi tam dolu bir batarya ile uzun saatler boyunca kullanabilirsiniz. İsterseniz telefonu sabit bir yerde tutabilir ya da yanınızda taşıyabilirsiniz. USB kablosu ile araç içinde Mate 20 Lite cep telefonunu şarj edebilirsiniz. Ayrıca şarj cihazını yanınızda taşıyabilir ya da seyahatlerde istediğiniz yere götürebilirsiniz.

20 Megapiksel Kamera!

İster tek başınıza isterseniz toplu fotoğraf çekimlerinde Huawei Mate 20 Lite’nin yüksek çözünürlüklü kamerasından faydalanabilirsiniz. 20 megapiksel kameraya sahip olan bu cihazlar ile istediğiniz modda fotoğraf çekimi yapabilirsiniz. Aynı zamanda geniş açı ile manzara ve doğa fotoğrafları çekebilirsiniz. Portre modu ile yüz fotoğrafları çekebilir, otomatik odaklama ile pratik bir şekilde netleme yapabilirsiniz. Ayrıca HDR tekniğini kullanarak fotoğrafların renk ve tonlarını daha belirgin bir hale getirebilirsiniz. Sesli komut vererek otomatik çekim yapabilir ve yüz algılamayı açarak, odaklamayı yapabilirsiniz.

Yardımcı İşlemciler!

Bilgisayarlarda olduğu gibi akıllı cep telefonlarında da cihazda motor görevi gören işlemciler, son derece önemli parçalardır. 8 çekirdekli Quad-Core işlemciye sahip olan Mate 20 Lite, 2 adet yardımcı işlemciye sahiptir. Böylelikle ana işlemciye destek olunarak telefon daha hızlı bir şekilde çalışır. Yardımcı işlemci cihazın yükünü hafifletir ve tam verimlilik sağlamasına yardımcı olur. Mate 20 Lite güçlü bir işlemciye sahiptir. Yardımcı işlemciler ile birlikte telefonda hiç bir zaman donma ve kasma gibi sorunlar olmaz. Akıcı bir şekilde oyun oynayabilir ve video izleyebilirsiniz. Aynı anda birden çok dosyayı açıp çalıştırabilirsiniz. Yardımcı işlemciler ayrıca oyun oynarken de telefonun performansını artırır.

Ucuz ve Ekonomik

Huawei Mate 20 Lite her bütçeye uygun olarak üretilmiştir. Fiyat ve performans olarak yapılan yorumlarda cihazın uzun ömürlü ve dayanıklı olduğu belirtilmiştir. Mate 20 Lite ekstra masraf gerektirmez ve hızlı şarj sayesinde kullanıcılara tasarruf sağlar. Aynı zamanda Huawei Mate 20 Lite kılıf ve ekran koruyucusu ile birlikte kullanılabilir. Cihazın dış yüzeyi bir bez yardımı ile temizlenebilir ve pratik olarak cam yüzeyi silinebilir. Bu model akıllı telefonları ergonomic boyutları itibari ile cebinizde taşıyabilirsiniz. Huawei Mate 20 Lite cep telefonlarını en yakın satış noktalarından temin edebilirsiniz. Dilerseniz internet üzerinden bu cihazları sipariş vererek satın alabilir ve direkt kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir